הסרת שיער בלייזר מהפנים
דיון מתוך פורום הסרת שיער בלייזר
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום רב עברתי 9 טיפולי הסרת שיער בלייזר מהפנים לפני שנה וחצי. בבדיקה הורמונלית לא נמצאה בעיה בהורמונים, יצאו לי המון פצעים וגם השיער על הפנים צמח יותר חזק ובקצב יותר מהיר... למרות כל זאת באמצע הטיפולים נטלתי דיאנה למשך 5 חודשים ללא שיפור כלשהו. האם לייזר עצמו גרם לשיעור יתר ופצעים??
שלום ענת, הלייזר לא גורם לשעור יתר וגם לא לפצעונים, כל ההכנה לטיפול והגיינה מקומית אחרי הטיפול יכולים להשפיעה על תופעות שאת מצינת.
שלום, ענת לפי נסיון אישי שלי במקרה כזה עוזרת אפילציה חשמלית. רק את צריכה לחפס באיזור שלך אפילטורית טובה מאוד שיש המלצות טובות ומכשיר מתקדם. כמו לדוגמה מכשיר סופר קלסיק פיט ין של מפעל קנולאפיל ריקי
Only a physician with very high energy with the Lightsheer XC can in 6 treatments take off all the hairs.With low energy you can get more hair. Unfortunately in Israel the business of hair removal is money money advertising advertising.