סיכונים

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

18/08/2004 | 00:15 | מאת: רונית

שלום רב, אלו סיכונים קיימים בהסרת שיער לצמיתות? האם הטיפול איננו מעלה את הסיכון לסרטן (קרינה וכו')? חברתי ביצעה הסרת שער כנ"ל וקיבלה כוויה. האם זו תופעה שכיחה? בתודה מראש

18/08/2004 | 00:48 | מאת: ריקי מינצר

שלום רונית, הלייזר אינו פולט קרינה מיננת ולכן אינו מסוכן, ובוודאי שאינו מגביר סיכון לסרטן. כוויה הינה סיכון שקיים בטיפולי לייזר, אולם הופעת המכשירים החדישים לפני שנים אחדות, המצויידים במערכת קירור הגורמת לידית הלייזר לצנן את העור, הקטינה את הסיכון עד מאוד. כמובן שהנסיון והמיומנות בשימוש גם הם תורמים לבטיחות.

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר