שאלה לכל משתמשי הפורום
דיון מתוך פורום הסרת שיער בלייזר
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
נראה לי שמנהל הפורום לא יורשה לענות על שאלה כזו, אז זה מופנה אליכם.. קיבלתי הצעה של הסרת שיער שנשמעה לי מאוד זולה, ל-3 מקומות בגוף- בית שחי, מפשעה ופנים. ההצעה ממדיקל לייזר - 1500 ש"ח. נשמע לי משהו חשוד בעניין, שכן זה מאוד זול, וזה ידוע שהרבה חברות על סף פשיטת רגל נוהגות לפרסם דילים כאלה, לגבות את הכסף ו...לברוח. מישהו מכיר את החברה ויוכל לתת לי המלצות? (לטובה או לרעה...) באילו מכשירים הם משתמשים? אני רוצה רק מכשירי לייזר, לא אינפרא. המון תודה!!
אז אל תעשי שם אם זה נראה לך חשוד. לא משנה כמה כסף את מוציאה - גם אם זה זול - עדיף לך לישון בשקט. זה טיפול ארוך של כשנה.. פשוט לא שווה. אני עושה במדיק לייט - תוצאות מעולות!!!
המלצה שלי, תלכי למקום מוכר, למקום ששמעת עליו, וששם את יודעת שתקבלי את הטיפול הטוב, ואת האחריות- שזה הכי חשוב!!!!!!! אני התחלתי עכשיו טיפול באמריקן לייזר אז אני לא יכולה יותר מידי להמליץ לך, כרגע הם ניראים לי טובים. והמחיר הוא גם סביר (בית שחי+מפשעות= 1733).
היי... אני מעוניינת לעשות לייזר או אינפרא אדום באיזור הרגליים והמפשעות. הבנתי שהאינפרא יותר בטוח לבעלי עור כהה, ופחות עושה כוויות אבל הטיפול בו יותר ארוך. האם זה נכון? חוץ מזה, קיבלתי המלצות על מכון "מהפך" בירושלים ממכרה, אבל רציתי לשאול האם מישהו שמע עליו לטובה או לרעה(וכן יש לו ניסיון במכון זה). האם עדיף ללכת למכון בעל שם כמו "אמריקן לייזר" או למכונים פחות מוכרים אבל שהמליצו לי עליהם? לגבי הכוויות. האם הן באמת חולפות או שזה יכול גם להישאר? ושאלה אחרונה: הבנתי שאין הסרת שיער לצמיתות אלא שזה מחזיק מעמד עד שנתיים. האם אחרי פרק זמן זה, כל השיער חוזר חזרה או שיש דילדול רציני בצמיחה? אודה מאוד לכל מי שיעזור לי. תודה רבה, אינה