לייזר ואינפרא אדום

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

17/08/2004 | 16:51 | מאת: קרן

מה ההבדל בין הסרת שיער בלייזר לאינפרא אדום, הן מבחינת הטיפול, התוצאות, הסיכונים, ותופעות הלוואי. תודה

17/08/2004 | 17:10 | מאת: ריקי מינצר

אורכי הגל מהווים את ההבדל העיקרי - הלייזרים במרפאות (לפחות הטובים שבינהם) הם בעלי אורך גל שונה, עוצמת אנרגיה שונה, ועברו את אישורי ה FDA ומשרד הבריאות הישראלי לאחר מחקרים קליניים בהם הוכחה יעילותם ובטיחות השימוש בהם. מכשירי האינפרא אדום מוגבלים מאוד ביכולות שלהם - ומכאן שגם בתוצאות הטיפול

20/08/2004 | 09:37 | מאת: נ.פ

שלום לך ריקי, האם את רוצה להגיד שהטיפול באינפרא אדום אינו יעיל?

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר