חיים אחרים אחרי

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

17/08/2004 | 14:09 | מאת: שעירה לשעבר

הפורום פרסומי, רואים מיד. אבל מי ששיער מפריע לה - יכולה להבין. אין מחיר. הייתי שוכבת בלילה בוכה עם הפינצטה. מוכנה לשלם אלפי שקלים, שנות חיים. רק שהן לא תהיינה פה, שערות. איפה שהן לא צריכות להיות. וזה הורמונלי וזה תורשתי. אבל זה משפיע על מי שאתה. ואני אשה חזקה. בעלת משרה בכירה. ובדר"כ אף אחד לא ראה, וגם שדיברתי עם חברותי (רק לשתיים סיפרתי) הן לא ידעו על מה אני מדברת.אבל זה שם. ומבחינתי כשמסתכלים עלי, רק את זה רואים. והיום אני אחרי שנה של טיפולים, בסה"כ עברתי 5 טיפולים. ואני אדם אחר. יוצאת אל השמש וחושפת צוואר. לא משתמשת בכמויות של מייק אפ. לא חושבת על זה. לא משועבדת לשעווה, לחוט, או לפינצטה. משוחררת. מי שמורידה רק שפם, לא תבין. את הפחד ואת החשש. אבל לצערי יש לי חברות רבות לסבל. אז אני רוצה להגיד לכן חברותי, אחיותי ! יש עתיד. והוא שווה כל מחיר. אני כרגע בסוף טיפול בפנים, ומטפלת בגב תחתון, ישבן, חזה, בטן. כשהרגלים והידיים הן המטרה הבאה. אז איזרו אומץ. ותבררו לפני. אני לא מטופלת במרפאה של הפורום. אבל זה לא משנה. משנה הצעד להתחיל. וגם אם את ילדה צעירה בת 13- 14 חכי לגיל שבו ניתן יהיה להתחיל טיפול. (כן, גם אחיות שלי סובלות). צריך לחכות 3 שנים מהרגע שיש לך מחזור יציב. (אז נכון שכתבתי מאמר, ולא תגובה בפורום, אבל זה נושא קרוב לליבי.) שלכן.

17/08/2004 | 15:30 | מאת: גלי

באיזה מרפאה טיפלת?

17/08/2004 | 15:52 | מאת: ריקי מינצר

למרות שלא טופלת במרפאתינו אני מאושרת לשמוע שהצליח לך!

19/08/2004 | 15:17 | מאת: רעות

היי, הרשים אותי מה שכתבת מתוך הזדהות אמיתית. הייתי מעוניינת לדעת איפה טיפלת ומהן התוצאות כיום. כמו כן, הייתי מעוניינת לדעת כל כמה זמן עברת טיפול. תודה ו...שמחה בשבילך.

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר