הסרת שיער בלייזר מכל הגוף

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

17/08/2004 | 10:39 | מאת: ליאת

אני עומדת לעבוד טיפול להסרת שיער בלייזר מכל הגוף, אני כהת עור ואני חוששת מפני כויות. אני מתחילה להשתמש בקרם הגנה 34. האם יש ממה לחשוש? ולמה מתכוונים שאומרים לא להיחשף לשמש? האם מדובר גם בפעילות יום יומית או רק כשהולכים לים? אודה על תשובתך!

17/08/2004 | 15:45 | מאת: ריקי מינצר

שלום ליאת. 1. עלייך לוודא כי המכשיר בו תטופלי מתאים במיוחד לכהות עור. 2. שיזוף אסור. 3. בכל פעם שאת יוצאת לשמש את משתזפת קלות. מרחי קרם הגנה בכל יציאה מהבית לשמש. ולידיעתך: כל קרם הגנה, טוב ככל שיהיה, משפיע למשך כשעתיים בלבד. אם את שוהה בשמש מס' שעות, מרחי שכבה נוספת אחת לשעתיים. המון הצלחה!

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר