שיער שחור וקצת לבן להסרה

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

12/08/2004 | 18:24 | מאת: עוד גב עם שיער

אשמח לקבל נתונים אינדיקטיביים לטיפול אפקטיבי: גיל 40 שיער שחור ויש גם לבן על הכתפיים וחזה. גוון עור לא בהיר (באיזורים אלה בהיר אבל משתזף בקלות). לפני כ -8 שנים ניסיתי ניסיתי שלושה טיפולים בתרמו-אפילציה עם שמנים אתריים, אבל לא המשכתי מכיוון שהיה לי הרושם שבגב זה רק חיזק את שורשי השיער במקום להכחיד אותם. כמו כן אחרי כל טיפול הופיעו פצעונים קטנים כמו פצעי בגרות קטנים.

12/08/2004 | 19:10 | מאת: ריקי מינצר

מעל גיל 40 גברים חווים בד"כ תוצאות טובות בטיפולי הסרת שיער בלייזר, וזאת בכמות טיפולים יחסית לא גדולה. א. שיער לבן אינו מגיב כלל לטפולי לייזר. במידה והוא קיים בכמות מעטה כדאי להזדרז והלתחיל בטיפולים לפני שתהליך ההלבנה יתפשט. ב. יש מכשירי לייזר לטיפולים בעור כהה, אפילו כהה מאוד. לא מבצעים טפולים בעור שזוף. בתקופת הטיפולים אין להיחשף לשמש באזורים הרצויים. לחילופין - אפשר להמתין לחורף. אפילציה אכן עשויה לגרום לפצעונים. לייזר, לעומת זאת, נוטה להעלים פצעונים קיימים. שיהיה לך בהצלחה!

12/08/2004 | 20:43 | מאת: עוד גב עם שיער-המשך

אגב שיער לבן להסרה, שמעתי פעם שהשימוש במשחזר צבע (שמיועד לטיפול בשיער לבן בראש) ולאחר מכן טיפול בהסרת שיער יכול לעבוד כמו על שיער רגיל? האם יש לכם ניסיון בעניין זה? (כלומר לפני שמתחילים טיפול להסרה עושים כמה שבועות טיפול שהוא בעצם צביעה של השיער הלבן (בחזה או בכתפיים למשל) ורק לאחר מכן שכבעצם שורשי השיער קלטו את הצבע באמצעות המשחזר ניתן לעשות טיפול רגיל להסרה בלייזר). מה הניסיון שלכם בעניין הזה?

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר