התפתחות דלקת לאחר הסרת שיער

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

15/10/2004 | 01:09 | מאת: דנה

אני נואשת ואיני יודעת כיצד לפעול. העור שלי לא מגיב טוב לטיפולי לייזר. ביצעתי טסט קטן באזור השוק, ע"י מכשיר לייט-שיר בעוצמה 20. למחרת התפתחה נפיחות ואודם במקום. ניסיתי באזור אחר בשוק בעוצמה 16, וגם כן היתה אדמומיות ומעט נפיחות (אם כי פחותה). אני מאוד מאוד מעונינת לבצע הסרת שיער לצמיתות (כי עורי רגיש ומפתח לפעמים - לאחר מריטה בשעווה -פצעים - חלקם מוגלתיים). לאחר בדיקה,החלטתי לבצע טיפול במכשיר פיטנגה (קרן אור המיובאת ע"י סינרון) באזור המפשעה, בתקווה שיהיה טוב יותר. היום, יומיים לאחר הטיפול, שוב התפתחה מעין דלקת (אודם ונפיחות) באזור (שלא לדבר על גרד עז). בנוסף שערות ממשיכות לגדול (זאת, לעומת הטיפול היחיד בלייט-שיר, באזור קטן בשוק הרגל, שלאחריו כבר היתה התקרחות במקום). אני אובדת עצות (משום שכבר שילמתי על אזור הרגליים והמפשעה) ואיני חושבת שעוצמה נמוכה יותר תפתור את בעייתי, או מעבר לסוג אחר של מכשיר. לתשובתך המהירה אודה דנה האם יש פתרון לבעיה?

15/10/2004 | 14:22 | מאת: ריקי מינצר

דנה שלום. 1. אדמומית (ברמה סבירה) היא חלק מתופעות הלוואי של הטיפול ואמרו לחלוף תוך שעות אחדות - ועד יום יומיים. 2. עוצמת הטיפול היא לא הפרמטר היחיד. יש גם שיקולים של רוחב גל (ניתנים לשליטה במכשירי לייטשיר). 3. מהתיאור שלך נראה כי לייטשיר מתאים. תבקשי שיקררו היטב את האזור לפני הטיפול. זה עשוי לעזור. בהצלחה!

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר