תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

16/08/2004 | 23:07 | מאת: דנית

הבנתי שחשיפה מוגברת לשמש אחרי הטיפול מזיקה . אם מדובר בפנים למשל איך אפשר להמנע מחשיפה ומה קורה אם נחשפים ? האם ההסרה היא באמת לצמיתות בסוף כל הטיפולים , והאם כל השיער מוסר ?

16/08/2004 | 23:25 | מאת: ריקי מינצר

דנית שלום, אין בעיה עם חשיפה אחרי הטיפול. הבעיה היחידה שאי אפשר לעשות טיפול בלייזר על עור שזוף. אם את נוהגת להשתזף (לא בריא!) - המתיני עם הטיפולים לחורף. 2. מכשירי הלייזר קיימים כעשור שנים. החדישים שבהם - כ 5 עד 6 שנים - וזה כל הנסיון שנצבר. האם לדעתך ניתן לקרוא לזה לצמיתות? רוב השיער מוסר - והתוצאה נאה מאוד. אין אפשרות להתחייב שלא תצמח אף שערה בעתיד. גם ללייזר יש מגבלות (מעטות).

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר