הסרת שיער

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

16/08/2004 | 22:28 | מאת: אביטל

שלום,אני בת 19 ושמי אביטל. גוון העור שלי בהיר,ושיער גופי בכל חלקי גופי בגוון שחור. הייתי מעוניינת בהסרת שיער בלייזר במרפאתכם,care, אני מעוניינת בטיפולים הללו:בטן,גב תחתון ועליון,חזה,פנים,ומפשעות. רציתי לדעת אם אצלכם במרפאה או באיזושהיא מרפאה יש מבצא בהסרת השיער במחיר אחיד לכל הטיפולים ? מקווה שהבנת אותי,תודה אביטל.

16/08/2004 | 23:21 | מאת: ריקי מינצר

אביטל, ברכותי על החלטתך. לקבלת פרטים על המחיר צרי קשר עם מרפאיתנו. בפורום אנו עונים על שאלות מקצועיות בלבד. בהצלחה!

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר