מדיק לייט

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

30/11/2005 | 19:42 | מאת: ליל

שלום, ראיתי פרסום בעיתון של "מדיק לייט" (Medic Light) להסרת שיער מכל הגוף. הם מתחייבים ל-100% הסרת שיער ב-5 טיפולים שיבוצעו ע"י רופאים ללא כאב. האם המקום אמין? האם מישהו עבר שם טיפולים ויכול להמליץ על המקום?

01/12/2005 | 11:00 | מאת: ריקי מינצר

ההבטחה אינה אמינה.

02/12/2005 | 18:12 | מאת: ליל

המקום עצמו לא אמין או פרטי ההצעה? בנוסף מצויין שהם משתמשים במכשיר "פלומר". האם זה מכשיר טוב ואיכותי? ושאלה אחרונה- באיזה מקום (בעל אמינות ואחוזי הצלחה גבוהים) יש מבצעים אטרקטיביים לכל הגוף? תודה רבה

26/03/2007 | 11:09 | מאת: מטופל שלהם של מדיק לייט

אני מטופל שלהם הצוות ממש לא מקצועי וכל חודש מחליפים שם צוות , כיון שהליזר הוא עם קוטר קטן כל פעם הם מפספסים קטעים נרחבים וכל טיפול אני עוד יותר מתאכזב מהתוצאות שם לא מומלץ למרות המחיר!

05/08/2007 | 16:43 | מאת: הילה

יעזור מספיק אם אומר שמדיק לייט זאת "מרפאה" של שרלטנים, לאחר שתסיים לשלם את חובך תבין בדיוק למה אני מתכוונת, בעקבות טיפוליי אצל משה אלגואטי, כל גופי כוויות בדרגה ראשונה,זה דווקא קרה בטיפול השמיני שלי שם וחסר התועלת. עברו מאז שמונה חודשים וללא הועיל גופי במצב נורא. מר אלגואטי לא מוכן להקשיב או לתת תשובות בעניין אז אני מבחינתי מריצה הליכים משפטיים מחוסר ברירה... אוסיף ואציין כי מעל שנתיים שלא נחשפתי כלל לשמש! הכוייות עפ"י דעת מומחה לרפואת עור הן מרשלנות בלבד וחוסר ידע בהפעלת המכשיר. כפי שהבנת אני ממליצה בחום שלא להתקרב לשם.

03/09/2007 | 10:20 | מאת: אור

אני לא ממליצה על מדיק לייט .חוסר ניסיון .יחס מזעזע ללקוחות אני לא רואה שום תוצאות.לא מומלץ.עדיף לשלם עוד כמה שקלים וללכת למקום מוכר וידוע.

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר