גוון עור והסרת שיער

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

16/08/2004 | 17:58 | מאת: אפרת

במידה וגוון עורי כהה, מוקה, האם ניתן לבצע הסרת שיער בפנים? יש לציין שלאחר ההריון נשארו לי כתמי פיגמנטציה בפנים ("מסיכת פרפר" חלקית), כמו כן איני נוטלת גלולות, בעבר כשלקחתי גלולות הן יצרו לי פיגמנטציה מעל השפה העליונה שנראתה כשפם, וכשהפסקתי עם הגלולות זה נעלם. תודה.

16/08/2004 | 18:51 | מאת: ריקי מינצר

התשובה באדיבות ד"ר מקסימקין: אפרת, בעייתך נקראת מלזמה: הפרעת פיגמנטציה בפנים. ניתן לטפל במלזמה באמצעות משחות הבהרה והכי חשוב: להימנע מחשיפה לשמש! כמו כן, במיכשור שלנו ניתן לטפל בהסרת שיער גם בעור כהה עם בעיות פיגמנטציה. מפלאי הטכנולוגיה... בהצלחה!

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר