שחלות פולצסיטיות ולייזר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

12/08/2004 | 15:56 | מאת: מאיה

אני בת 28. יש לי שחלות פולציסטיות וכנראה בשל כך יש לי שיעור יתר בפנים, בטן וחזה. אני מטופלת באפילציה אבל די מיואשת כי התהליך איטי. האם לייזר יכול להועיל לי בהחשב בזה שיש לי שחלות פוליסצטיות? האם מותר להוריד שערות בלייזר בעת הריון? האם הלייזר יעיל ומוריד לצמיתות את השיער?

12/08/2004 | 16:29 | מאת: ריקי מינצר

שאלתך הופנתה לצוות הרופאות ונענתה כך: יש לבצע בירור הורמונלי כדי לוודא האם אכן השחלות גורמות לשיעור יתר. כדאי לפנות לאנדוקרינולוג או לגינקולוג המטפל. בכל מקרה לייזר עשוי לסייע, אך כדאי לשלבו בטיפול תרופתי במידה ויש בו צורך בכפוף לתוצאות הבדיקות. אשר להריון: מאחר ולא נעשו מחקרים של הסרת שיער בלייזר אצל נשים בהריון הרי שלא מומלץ לבצע את הטיפול בזמן ההריון. יש לזכור כי בתקופת ההריון העור רגיש לפיגמנטציה ממילא. הלייזר יעיל מאוד ומפחית את השיער באורח משמעותי. הנסיון הנצבר הוא של כעשור שנים. לשיקולך אם כבר אפשר לקורא לזה "צמיתות"?

12/08/2004 | 17:06 | מאת: מאיה

תודה על התשובה המהירה! עזרת לי המון!

17/08/2004 | 00:39 | מאת: שירה

יקירה

17/08/2004 | 14:00 | מאת: kl;

l;

17/08/2004 | 00:39 | מאת: שירה

יקירה

17/08/2004 | 00:48 | מאת: שירה

ועכשיו עם מלל..... אז כך - אני בת 27, גם לי יש שחלות פוליציסטיות... לפני 10 שנים בערך - בהיותי נערה טופלתי באפילציה והדבר הועיל לזמן קצר. לפני כ- 3 שנים בערך התחלתי טיפול לייזר בפנים והכל תקין. לטיפול ולתופעת השחלות לא היתה כל השלכה כל אחד על השני. אל דאגה... תופעת השחלות כנראה מביאה איתה גם שיעור - אך לייזר בהחלט יכול לפתור זאת... תשקיעי בעצמך ותהני!

17/08/2004 | 00:48 | מאת: שירה

ועכשיו עם מלל..... אז כך - אני בת 27, גם לי יש שחלות פוליציסטיות... לפני 10 שנים בערך - בהיותי נערה טופלתי באפילציה והדבר הועיל לזמן קצר. לפני כ- 3 שנים בערך התחלתי טיפול לייזר בפנים והכל תקין. לטיפול ולתופעת השחלות לא היתה כל השלכה כל אחד על השני. אל דאגה... תופעת השחלות כנראה מביאה איתה גם שיעור - אך לייזר בהחלט יכול לפתור זאת... תשקיעי בעצמך ותהני!

17/08/2004 | 14:03 | מאת: שירן

היי, אני בת 24 וסובלת משחלות פוליצסטיות. אני אודה לך אם תחלקי מנסיונך כי אני נאבקת בבעיה הזאת על תסמיניה שנים. כיצד את מטפל? באמצעות דיאנה? ואשמח אם תצייני היכן עשית לייזר..ודוא"ל אם ניתן לפנות אלייך ישירות. תודה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר