מי מוסמך?

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

16/08/2004 | 17:25 | מאת: יפית

הבנתי שב"קר" מי שמוריד אצלכם שיער בלייזר אינו רופא מוסמך. האם זה יכול לפגוע בי אם אני בוחרת להסיר שיער אצלכם?

16/08/2004 | 18:42 | מאת: ריקי מינצר

שאלה מצויינת! אין מקצוע הנקרא "מומחה לליזר" ואין רופא מומחה ללייזר. כמו כן, אין זה מתפקידו של רופא להסיר שיער. רופא צריך לעסוק ברפואה! הטיפול בלייזר נעשה ע"י אחיות או טכנאיות לייזר, בדיוק כמו שצילום רנטגן מבוצע ע"י טכנאי, וזריקה ע"י אחות - בעלי מקצועות פארא-רפואיים. למשך כל שעות הטיפול נוכחת אחת מצוות הרופאות שלנו, מכוונת את המכשיר, משנה מכשיר לפי הצורך, ומטפלת בכל סוגיה רפואית הקשורה לטיפול עצמו. ודבר נוסף וחשוב: רוב המכונים המתהדרים בפרסומות שלהם בכך ש"רק רופאים מבצעים את הטיפול" מטעים לגמרי. הרופאים שם הם רופאים ללא רשיון לעסוק ברפואה בארץ!!! הם משמשים כטכנאי לייזר בלבד. לקרוא ולהטמיע!!!

17/08/2004 | 08:53 | מאת: הילה

אני קיבלתי המלצה ל"קר" מבחורה שמבצעת שם טיפולים, והדבר שהכי משך אותי היה שהיא אמרה שהבנות (טכנאיות הלייזר) כ"כ ותיקות שם עד כדי כך שהן מכירות את המכשיר יותר טוב מהיצרן. ממה שהבנתי - תפעול המכשיר בצורה טובה מבטיח תוצאה טובה.

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר