זקן

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

16/08/2004 | 15:56 | מאת: דדדד

שלום אני בהריון בחודש השני - ומזה כמה שנים יש לי זקן . במהלך ההריון יש לי הרגשה שזה גדל והשערות הפכו להיות שחורות עד כדי כך שממש רואים מרחוק. אני גוזרת ומוציאה עם פנצטה , אבל זה מאוד מפריע לי ומביך אותי , האם מותר לנשים בהריון לבצע הסרת שער בלייזר? האם זה כואב? והאם זה יפתור אותי מהבעיה והמבוכה? תודה

16/08/2004 | 18:33 | מאת: ריקי מינצר

התשובה באדיבות ד"ר מקסימקין: 1. אין לבצע טפולי הסרת שיער בזמן ההריון 2. ניתן לבצע את הטיפולים לאחר הלידה. 3. הטיפול בלייזר מלווה בתחושת כאב קלה. ניתן למרוח משחת הרדמה "אמלה" המאלחשת את אזור הטיפול ומונעת כל תחושת כאב. הריון מוצלח!

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר