מה החשיבות של שימוש במכשיר ספציפי לגוון עור מסוים?

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

12/09/2004 | 03:46 | מאת: מלי

שלום לכולם, אני בת 18 גוון עורי בהיר, השיערות הינן רכות ולא עבות במיוחד. אני מעוניינת להוריד שיער בשפם וברגליים . הייתי מעונינת לדעת מהי החשיבות של שימוש במכשירים ספציפים לגווני העור השונים. באיזה מכשיר היית ממליצה לי להשתמש לצורך הסרת השיער הן, בשפם, והן ברגליים. תודה רבה ושנה טובה

12/09/2004 | 23:22 | מאת: ריקי מינצר

זה יהיה יומרני מצידי לנסות ולאבחן בלי לראות אותך, מה שגם שהאבחון נעשה ע"י אחת מצוות הרופאות. תצטרכי להטריח את עצמך לפגישת יעוץ.

16/09/2004 | 09:08 | מאת: פז

תלוי מה צבע העור שלך, יש מכשירים שטובים לצבע עור בהיר עד שזוף ויש מכשירים יעודיים לעור שחור כמו כושים או אתיופים , בכל מקרה בעלות עור כהה מסתכנות יותר בפיגמנטציה וכויות.

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר