הבדלים בין גברים לנשים בטיפול

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

11/09/2004 | 18:36 | מאת: טלי

1. האם יש הבדל בטיפול בלייזר בין נשים לגברים מבחינת מכשיר הלייזר? 2. באילו מכשירים משתמשים אצלכם במכון, ומה ההבדלים ביניהם?

11/09/2004 | 23:38 | מאת: ריקי מינצר

1. הטיפול בלייזר זהה אצל גברים ונשים מכל היבט שהוא. 2. אנו משתמשים ב lightsheer מהדגם החדיש, אלכסנדריט long pulse ואפילייט (ipl). ההבדלים בין המכשירים נוגעים ליעילותם לגבי סוגי שיער שונים (דק או גס), לגווני עור שונים (מכהה עד בהיר) ולאזורי גוף שונים. לעיתים אצל אותו מטופל נשתמש במס' מכשירים - לפי האזורים והשיער.

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר