בעיית צמיחת השיער

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

10/09/2004 | 17:58 | מאת: דנית

מזה מספר שנים צמיחת השיער שלי בגוף הינה פנימית כלומר, מתחת לעור הגוף. אני מורידה שערות באמצעות שעווה כדי לדלל את צמיחת השיער אך על הגוף מופיעות נקודות אדומות רבות, כנראה כתוצאה מרגישות לשעווה. ברצוני להוסיף כי השערות חזקות מאוד ואינן דלילות כלל. הסרת שיער בסכין גילוח גורמת לי לאלרגיה. אשמח לקבל עצה לטיפול והורדת שיער בהקדם. עליי לציין כי אני שחומת עור, בהתאם לזאת לדעת אילו טיפולים יתאימו לי. תודה, דנית

10/09/2004 | 18:54 | מאת: ריקי מינצר

ושוב: הלייזר - התשובה היעילה לבעיה של צמיחת שיער "הפוכה", פצעונים ורגישויות. כמובן, סוג המכשיר צריך להתאים לגוון עורך. בהצלחה.

12/09/2004 | 15:39 | מאת: כרמל

איך הלייזר "מתמודד" עם צמיחה מתחת לעור? טיפול בלייזר יכול להפסיק את צמיחת השיער, אבל השערה יכולה תישאר מתחת לעור ויכולה להתפתח דלקת במקום, או שיש שיטה להוצאת השערות האלה?

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר