שערות מסביב לחזה

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

16/08/2004 | 14:10 | מאת: שירה

שלום ריקי! יש לי בעיה ורציתי להתיעץ איתך. אני בת 20 ומגיל קטן אני סובלת משיעור באיזור החזה. אומנם השיערות אינן שחורות ובולטות אך בשמש רואים את זה. בנוסף זה לא נעים ונוח.השיערות המדוברות נמצאות במרווח שבין השדיים ומסביב לפטמות השד. רציתי לדעת אם ניתן לטפל בלייזר במקומות רגישים אלו וכמו כן מה אורך הטיפול. אשמח לקבל תשובה בהקדם..

16/08/2004 | 15:23 | מאת: ריקי מינצר

שירה שלום, אם זה עוזר - את לא היחידה... ניתן בעקרון לטפל באזורים אלה, טפול כזה אורך כ 20-30 דקות לכל היותר (ייתכן שאף פחות). בכל מקרה, צריך לראות את גוון השיער ולבדוק את התאמתך לטיפול. בהצלחה!

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר