שפם בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

04/09/2004 | 18:38 | מאת: שלומית

שלום רב! אני מוענינת בטיפולי לייזר. היתי בכמה מקומות לקבלת יעוץ. אני מעונינת בהסרת שיער בפנים, רגליים, ידיים ומפשעות. אני רוצה להתחיל בפנים. אני בעלת עור כהה עם שער שחור. אני לא יודעת היכן להתחיל האם עדיף מכון פרטי או בית חולים? ואיזה מכשיר הכי טוב הניידק או הלייטצר?

05/09/2004 | 00:14 | מאת: ריקי מינצר

שלום לשלומית, שאי ברכה על החלטתך. אין לבתי חולים שום עדיפות על פני מכונים פרטיים. 2 המכשירים שציינת טובים - אבל מה שחשוב זה התאמתו של המכשיר לך. חשוב שהמכון שתבחרי מפעיל סוגים שונים של מכשירים. כפי שכבר אמרתי מס' פעמים בפורום זה: לכי לפגישות ייעוץ במס' מכונים עם שאלות מוכנות מראש. השווי את הנסיון, מגוון המכשירים, מקצועיות הצוות וכמובן גם את המחיר. אין ברירה אלא להשקיע מזמנך לפני ההחלטה להוציא אלפי שקלים. את ההחלטה הסופית קבלי רק לאחר הפגישות. שיהיה בהצלחה!

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר