שער לבן בחזה

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

15/08/2004 | 20:55 | מאת: שלומי

מברור שערכתי במס' מקומות נאמר לי כי אין דרך להסיר בלייזר שער שהילבין. לעומת זאת במרפאות אריאל הודיעו לי בחגיגיות כי להם ורק להם יש לייזר ספציפי לכל סוג שיער בכלל זה גם לבן. היות ורשת זו לא ממש משדרת אמינות שכן "רק" הם יודעים להשתיל שיניים ללא ניתוח לדוגמא ועוד נפלאות --- שאלתי האים יש אמת בדבריהם או שזו עוד הבטחת קסם ללא כיסוי ??.

15/08/2004 | 21:16 | מאת: ריקי מינצר

הלייזר עובד על עקרון בסיסי של בליעת חום בפיגמנט. מאחר ובשיער לבן אין פיגמנט - הוא לא מסוגל להתחמם לזמן מספיק ממושך על מנת להוליך חום אל שורש השיערה. ולסיכום: אין חיה כזאת.

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר