השרת שיער

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

15/08/2004 | 17:28 | מאת: עדן

האם ניתן להוריד שיער לצמיתות מאיזור הישבן ובכמה טיפולים זה כרוך?

15/08/2004 | 18:09 | מאת: ריקי מינצר

שלום עדי, ניתן להסיר שיער מהישבן. מידת הצלחת הטיפול תלויה בגוון העור, גוון השיער (חשוב!) והגיל. התוצאות בסופו של דבר יכולות להביא להפחתה ניכרת ביותר בכמות השיער. חלק לגמרי ללא אף שערה - קשה להבטיח... רמת הציפיות שלך צריכה לשאוף לשיפור אסתטי ניכר. כפי שהשבתי לפניה אחרת: הלייזרים להסרת שיער קיימים כעשר שנים. החדישים בינהם הופיעו לפני כ 6 שנים. האם ניתן לדעתך, לאור זאת, להבטיח לצמיתות?

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר