הסרת שיער, לייזר?

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

26/08/2004 | 12:11 | מאת: רויטל

שלום, אני מעוניינת בהסרת שיער, ורציתי לשאול: 1. האם הסרה בליזר בטוחה מבחינת סיכונים לטווח ארוך (פגיעה בעור, פיגמנטציה, סרטן וכו'). 2. האם הטיפול כואב? 3. האם במהלך הטיפול אוכל להסיר שיער בעזרת סכין (בין טיפול לטיפול)? 4. לגבי התחייבות, הבנתי כי משרד הבריאות קבע כי לא ניתן לתת אחריות להסרת שיער, מאחר ושיער תמיד מתחדש. אך בכל זאת אני שומעת על מכונים שמתחייבים, איך עלי להתייחס לזה? 5. מה לגבי הסרת שיער בעזרת אור, חום וכל הדברים האחרים, מה תקפותם, סיכונים וכד' מקווה שזה לא יותר מדי.. פשוט יש לי חששות לגבי התהליך. תודה רבה! רויטל

26/08/2004 | 14:36 | מאת: ריקי מינצר

רויטל שלום, אכן נושאים רבים מדי. בקצרה: אין סיכונים לטווח הארוך, יש אזורים בגוף שניתן להתחייב עליהם ויש שלא, הטיפול כרוך בכאב קל - אבל יש משחת הרדמה שפותרת את הבעיה בקלות רבה. אני מציעה שתגשי לפגישות יעוץ במס' מכונים מובילים עם רשימת שאלות מוכנה מראש. תתרשמי - ואז תחליטי. שיהיה לך בהצלחה!

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר