התאמת סוג לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

14/11/2016 | 17:10 | מאת: ניקול

היי שלום רב , אני בעלת עור בהיר מאוד ושיער עם פיגמנט שטני בכל האיברים. עשיתי בערך כ 17 טיפולים.. כאשר חלק היו עם קנדלה , סופראנו ווקטוס. הצמיחה חזרה אז החלטתי להוסיף טיפולים. רציתי לשאול מהו הסוג המומלץ עבורי כעת אחרי כל הטיפולים, אחרי שהשיער הידלל אך עדיין מופיע ולפעמים בצמיחה מואצת.

שלום ניקול קשה לתת תשובה בלי לראות ולהעריך בכל מקרה על פניו את כנראה לא מתאימה לטיפולים בקרן אור הייתי ממליץ לך להכנס לאחד מסניפי נאטורפיל 8844* ולקבל יעות וחו"ד על ההתאמה שלך לטיפולים אם בכלל בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר