שפם יחסית בלונדיני אבל מלא שערות

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

21/07/2016 | 11:01 | מאת: רוני

היי, יש לי שפם יחסית בלונדיני במיוחד באמצע שלו, בצדדים יש לו בהחלט פיגמנט, אני מסירה אותו כמעט כל שבועיים בשעווה ונהייה לי מהשעווה ממש פיגמנטציה מחרידה. בזמנו , לפני עשר שנים, הבנתי שאין סיכוי טוב להסיר איזורים של שיער בלונדיני, אני ברונית רפאל איזה עשר שנים, עושה טיפולים ברגליים, מפשעה, שחי ופס בטן צר, ופתאום נכנסה הקנדלה לשם שמרעיפה עלי פשוט אהבה, אחרי טיפול אחד כבר הרגשתי שהמצב נהייה הרבה יותר טוב וזה גם לא כואב!! שזה אושר בפני עצמו!! השאלה- האם הקנדלה או מכשיר אחר שנכנס במהלך השנים, יוכלו לעזור לי עם השערות בשפם? והאם זה לא עלול להגביר את מצב הפיגמנטציה שיש שם? בעיקרון ניסיתי לטפל בפיגמנטציה וזה הוציא לי כתמים באזורים אחרים בפנים אז התבאסתי על זה ממש!

שלום רוני לצערי לא ניתן להסיר שער בלונידי בומידה ויש פיגמנטציה אכן טיפול בקרן אור יכול להחמיר את הפיגמנטציה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר