לייזר בצוואר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

25/01/2016 | 22:54 | מאת: נתנאל

שלום. אני בן 25 ועובר טיפולי הסרת שיער בצוואר ובעורף. עברתי בסה"כ 4 טיפולים. אך קרה לי משהו מוזר. אני כרגע אחרי 4 חודשים מהטיפול האחרון ועדיין בלי טיפול חמישי מרגיש שנושר לי עדיין שיער בצוואר באיזור שלא אמור לנשור. מה שמוזר הוא שלפני חודשיים היה שם שיער. איך יכול להיות שאחרי זמן כה רב שיערות נושרות? והאם שיער פלומתי יכול להפוך לעבה יותר בעתיד?

שלום נתנאל זה קצת מוזר מה שאתה מתאר תבקש להיפגש לביקורת עם מנהל התחום לביקורת סופ"ש נעים

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר