האם עבדו עליי? בנושא SHR

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

21/12/2015 | 09:55 | מאת: ליאן מור

שלום, שנה שעברה קניתי חבילת לייזר בשיטת SHR ב6500 ש"ח הכוללת : רגליים מלאות, חצי ידיים, מפשעות מלא, שחי. כל טיפול שעשיתי היה לא יותר משעה.... היא עמדה על כך שאבוא אחת לחודש בטענה שרק ככה הטיפול יעבוד. אני הגעתי לטיפול 12 והשיערות לא נושרות, יש לי עדיין צמיחה של שיער ברגליים ובבית השחי (בידיים הפסקנו כי זה לא עבד בכלל אז העברנו לשפם ) אני מרגישה שעבדו עליי! נאמר לי כי בטיפול השני כבר אראה תוצאות מדהימות ועם הזמן הרגשתי שפשוט נפלתי למלכודת! ואני יודעת שאף מקום לא מבטיח 100% תוצאות אבל הגיוני לבוא אחת לחודש?? הגיוני שטיפול ארך כשעה? הגיוני כי נאמר לי שכבר בטיפול שני אראה תוצאות ואני בטיפול 12 ועדיין השיער צומח?? אני הרוסה מזה! מה עליי לעשות ? האם זה נורמלי? מקווה לתשובה מהירה וכנה....

שלום מור לצערי זה לא פעם ראשונה שאני ניתקל בתופעות כאלו משך הטיפול לכל האזורים שאת מציינת הוא קצר מאוד ולא אפטטיבי קצב הטיפול גם הוא אינו נכון ונוסף לכל אזור יש קצב צמיחה משלו ולא נכון לבצע באותו זמן טיפול בכל האזורים הייתי ממליץ לך להכנס לאחד מסניפי נאטורפיל 8844* לקבלת חו"ד מקצועית ואבחון לראות היכן את נמצאת כיום ומה ניתן אם הכלל להמשיך טיפולים בלייזר מקצועי ע"י צוות רפואי מיומן ואחראי שהיה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר