לייזר לעומת SHR ו MP4

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

23/10/2015 | 14:13 | מאת: ליהי 226

הי לכולם, כרגע אני מסיימת מחקר מתיש משהו של כמה שעות באינטרנט בנושאי שיטות שונות להסרת שיער, אבל בסופו של דבר, אין תחליף לחכמת ההמונים :) אני בעלת עור שחום, משתזף (כנראה סוג 4 אולי 3..) ומשכו את תשומת ליבי שיטות הלייזר, SHR ו MP4. אשמח לשמוע עצות, המלצות, סיפורים וחוויות מניסיון אישי, כמו גם חוות דעת מקצועיות, בעיקר על שיטת ה MP4. המון תודה לכל העונים והעונות :)

שלום ליהי השיטה היעלה ביותר להסרת שער היינה בטכנולוגיית לייזר הייתי ממליץ לך להכנס לאחד מסניפי נאטורפיל 8844* ולהתרשם ממגוון מכשירי הלייזר המתקדים כיום בעולם גם בשיטת SHR גם בשיטת וואקום ועוד. לקבל אבחון יעוץ ולהתרשם מהצוות הרפואי שהיה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר