צמיחת שיער מוגברת בזרוע עליונה

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

04/10/2015 | 20:54 | מאת: יי

שלום, אני בחורה, עשיתי טיפולי הסרת שיער בלייזר 3/4 יד מלא + שחי בערך כשנתיים-שנה וחצי. לצערי המטפלות הסתומות חרגו מהאיזור ויש לי כרגע צמיחת שיער עודפת במקומות שלא היו לי אף פעם. וקצת בא לי למות מיזה.. כי לא אמור להיות שיער במקומות כאלה ובטח שלא שחור וארוך. מה עליי לעשות?? יש לי סיכוי??? זה שיערות רבות..

שלום לא ניתן לתת חו"ד בלי לראות הייתי ממליץ לך להכנס לאחד מסניפי נאטורפיל 8844* הקרובים למקום מגוריך ולקבל חו"ד ויעוץ והצוות הרפואי והמקצועי בסניף שהיה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר