התייעצות

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

04/10/2015 | 04:54 | מאת: יואל

שלום, בן 21, מחיפה, בזמן האחרון אני מתלבט לגבי הסרת שיער מהמפשעה לכיוון פי הטבעת כולל על הפין והאשכים. השאלות שלי הן: איך לבחור איפה לעשות? המרפאות הגדולות נשמעות לי תעשייתיות מיידי, כמו פס ייצור, ומכשירים בייתים נראים לא אמינים, יש מרפאות פרטיות שעושות את זה? זה משהו נפוץ שגברים עושים בגילי? עד כמה טוב צריך להיות הגילוח באיזור? כי כידוע זה איזור שקשה להגיע אליו עם סכין מה ההבדל בין השיטות השונות או יותר נכון מה הכי מומלץ? לנוספים שקוראים את זה, אשמח להמלצות קונקרטיות לגבי מקומות בחיפה תודה

שלום יואל ההמלצה שלי היא לבצע טיפולים רק במרפאות הגדולו והמובילות בתחום הכנס לסניף נאטורפיל 8844* בקריון וקבל חו"ד יעוץ ואבחון מקצועי ע"י הצוות הרפואי בסניף ניתן לבצע השרת שער בלייזר במפשעות ,לא ניתן לבצע על איבר המין והאשכים שהיה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר