חבילה של טיפולים

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

25/09/2015 | 12:16 | מאת: תמר

הי, מספר כתבות כבר נכתבו על הסרת שיער בלייזר וכמה טיפולים בממוצע צריך בכל אזור. ידוע שבית שחי ומפשעות מצריך מעט טיפולים. אז מדוע אתם ומכונים אחרים מחייבים לקחת סידרה של טיפולים בנות 10 טיפולים??? הרי הכסף לא מוחזר אחרי טיפול 4 אם רוצים להפסיק וגם לא צריך כל כך הרבה טיפולים באזור. למה אין חבילות של פחות טיפולים??

שלום תמר הנאוטרפיל 8844* ינם מס רב של תוכניות טיפול ומותאמות אישית לכל מטופל לכן ניתן לרכוש גם מס קטן יותר של טיפולים או סדרות גדולות יותר וטיפולים משמרים היתי ממליץ להכנס לאחד הסניפים הקרוב לביתך לשמוע על מגוום המסלולים והטיפולים חג שמח

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר