הי

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

15/09/2015 | 14:22 | מאת: יעל

שנה טובה! שאלה: האם גם קוסמטיקאיות יכולות להחזיק מכשיר לייזר לייטשר/ לייטשר דואט ואז העוצמה שלו אחרת???? אני מטפלת במכון לא קוסמטיקאית אבל איך אדע שהם עושים לי לייזר ולא משהו חלש? כי לא כואב לי ואמרים שלייזר מאוד כואב...

שלום יעל עאב הוא לא מדד לטיפול טוב כי כל אחד מגיב אחרת לכאב לקוסמטיקאיות לרוב אין מכשירי לייזר אלה מכשירים נחותים יותר IPL ( אינפרא ) אנא בקשי לדעת את שם המכשיר ורישמי לי אותו,ואגיד לך איזו טכנולוגיה זו. שהיה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר