גב + כתפיים תוצאות עגומות

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

12/09/2015 | 22:01 | מאת: פ.

שלום אני לאחר שנתיים של טיפולים באזורי גב + כתפיים למעט העובדה שהשיער הפך לפלומתי יותר, אני לא רואה לצערי הרב מאד שום שיפור והשיער חוזר בכל פעם (אני אחרי תשעה טיפולים).. יש לי תחושה שלא יודעים ממש להתמודד עם מטופלים עם עור כהה ושערות כהות, או שלחילופין אין פתרון טכני הולם. מאד מאד מאוכזב ולא יודע האם להשקיע עוד סדרת טיפולים יקרה שלא תניב כלום. אשמח לתגובה

שלום לך קשה לתת חו"ד בלי לראות ההצעה שלי היא שתקבע יעוץ עם מנהל התחום או המנהל הרפואי במקום בו אתה מבצע את הטיפולים לקבלת יעוץ ואבחון להמשך הדרך בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר