שלום ד"ר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

10/07/2015 | 18:11 | מאת: יעל

רציתי לשאול על התהליך בהסרת שיער מבית שחי: אז ככה עברתי טיפול אחד בלייזר בבית השחי כאמור לאחר גילוח. עברו שבועיים מיום הטיפול ויש לי מעט כ-5-3% שיער שחור עבה וארוך כל השאר קרחת :) מה זה האזור של הקרחת? שצמח ונשר ( לא שמתי לב) או שפגע הלייזר וכעת לא יצמח או יש לחכות זמן רב עד שיצמח בגל פגיעה קשה? אני שואלת כי קבעו לי תור נוסף לעוד שבועיים ואני חוששת שהאזור של הקרחת לא יגדל ואז איך יעבוד הלייזר על אזור זה? אולי כדי לדחות את התור? לתשובתך אודה.

שלום יעל מטיפול אחד בודד לא ניתן להסיק מסקנות בכל מקרה לאחר הטיפול השער נושר וצומח אחר במקומו כל פעם קצת פחות. טיפול להסרת שער בלייזר בבית שחי מבצעים כל 8 שבועות לפחות במידה ואין צמיחה אין טעם לעשות טיפול בהצלחה

13/07/2015 | 19:31 | מאת: יעל

תודה רבה על המענה המהיר! אז אתה אומר בעצם שאם יש לי קרחת אין טעם לעשות לייזר ויש לחכות עד שיצמח שוב? אתה יכול להסביר לי למה? איך יתכן שבטיפול אחד ירד לי 98%? אני ממש שיערה שם והשיער היה עבה. עברו שבועיים מהלייזר האם האזור של הקרחת אמור לצמוח מתישהו? איך אדע למתי לקבוע תור?

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר