מרווחים בין טיפול לטיפול

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

06/07/2015 | 20:26 | מאת: יעל

שלום, אני מעוניינת בהסרת שיער מבית השחי בלייזר ע"י לייטשר. כל כמה זמן נהוג לעבור טיפול? האם כל חודש? שאלה נוספת לגבי ההפעלה: האם זה נכון שיש להעביר את המכשיר לא פעמיים על אותו משטח של עור אלא כל פעם מקטע אחר ויש רק להניח את המכשיר ולא לעשות תנועה סיבובית ואז כשיש צפצוף לעבור לנקודה הבאה? פשוט התחלתי טיפול בבית שחי והיא העבירה את המכשיר בתנועות סיבוביות על בית שחי עד שנהיה לי ממש חם ואז ביקשתי לעצור.

שלום יעל, טיפולים להסרת שער בלייזר בבית שחי ממלץ לבצע פעם ב 8 שבועות ולהגדיל את הטווח עם התקדמות הטיפולים ודילול השער טכניקת הטיפול היא אינה במעגלים ומומלץ לא לעבור על אותו מקום פעמיים בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר