פספוס לאחר טיפול ראשון

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

28/06/2015 | 23:40 | מאת: אליס

שלום רב, הייתי מטופלת כארבע שנים אצל מטפל מסויים וסיימתי מרוצה את הטיפול. התחלתי קבוצת אזורים חדשה הכוללת מפשעות, שחי וחצי רגל תחתונה. אני מרגישה שיש אזורים רבים שפספסו לי בטיפול הראשון במפשעות. ישנם זיפים של גילוח בקבוצות גדולות וגם הטיפול לא כאב לי כמעט, דבר שלא נפוץ בתור מישהי שכבר עשתה טיפולים אצלכם. מה עלי לעשות?

שלום אליס לגשת למנהלת הסניף ולשתף אותה באי שביעות רצון שלך ואו לשרות לקוחות שהיה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר