מכשירים ואורכי גל שונים

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

24/06/2015 | 22:46 | מאת: נעה

שלום, רציתי לשאול מה ההבדל בין אורכי הגל במכשירי הלייזר? הבנתי שיש מכשירים שעובדים על 755 ננו מטר ויש כאלה שעל 810 מה הכוונה? ה810 תמיד בהכרח יהיה אפקטיבי יותר? הוא חודר עמוק יותר? איך בדיוק זה עובד? תודה

שלום נעה ישנם מס רב שאורכי גל אור לטיפולים שונים אורך הגל האופטימלי להסרת שער היינו 810 נ"מ היתי ממליץ לך להכנס לאחד מסניפי נאטורפיל 8844* לקבלת מידע נוסף יעות אבחון וחו"ד מקצועית וגם לשמוע על מבצעי הקיץ בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר