שמש אחרי הסרת שיער

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

21/06/2015 | 17:07 | מאת: נתנאל

שלום עשיתי לייזר בצוואר ואני נמנע מאוד להיות בשמש בחודש הראשון, אך לפעמים אין ביכולתנו למנוע זו לחלוטין לדוגמא הליכה קצרה מהרכב למקום אליו רצית להגיע, או בנהיגה ברכב.. האם זה משמעותי המקרים האלו או שהכוונה היא לא להיות זמן ממושך בשמש. בנוסף יצא לי פצע מוזר וקצת כואב לאחר כמה ימים מהטיפול והוא כבר שבוע שלא עובר,נדמה היה שמתרפא אבל עדיין נשאר מה שמוזר שיוצא ממנו שיערה קצרה וקשה. מה זה יכול להיות? עבר שבועיים כבר מהטיפול האחרון ודווקא עכשיו אני מרגיש את הרגישות באיזור .. האם יש טעם למרוח ביאפין עכשיו?

שלום נתנאל הכוונה לא לשזף את האזור,הליכה קצרה אין מניעה במיגה ויש רגישות יש להיועץ ברופא משפחה,הרגישות לא מגיע שבועיים אחרי טיפול לגבי הפצע אותו כנל במידה וזה מתריד,יש להיועץ עם הרופא משפחה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר