פחד מפשיטת רגל בשנית

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

10/06/2015 | 15:19 | מאת: אמיר

היית בנאטורפיל, התרשמתי מאוד לטובה. הבעיה היחידה שמפריעה לי זה החשש מפני פשיטת רגל בשנית. איך אני יכול להגן על עצמי בעיניין? בעבר עשיתי בחברה שפשטה את הרגל ונשארתי בלי הכסף ועם שיער. לא רוצה לבזבז שוב פעם אלפי שקלים לריק.

שלום אמיר היום חב נאטורפיל 8844* היינה החברה הגדולה והמובילה בארץ בתחום הסרת השער היית ממליץ לך להכנס לאחד מהסניפים הקרובים למקום מגוריך ולקבל את ההצעה המשתלמת והבטוחה עבורך בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר