הטיפולים לא מספיקים

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

02/06/2015 | 16:13 | מאת: מאור

שלום אני מאור, בן 23 והתחלתי טיפולי הסרת שיער בלייזר בנאטורפיל לפני כשנתיים. אזור י הטיפול הם חזה בטן גב כתפיים, אני נמצא אחרי שמונה טיפולים בכל אזור, רואה את השינוי אך איני צופה להגיע לתוצאה הרצויה. אני בעל עור בהיר ושערות לא כהות במיוחד, איני נוטה להשתזף. יש משהו שממולץ לי לעשות? לעבור מכון או להמשיך באותו מקום? אציין כי נאמר לי שאגיע לדילול של כ70% שזה משהו שלחלוטין לא צוין בפניי לפני שהתחלתי את הטיפולים ומכרו לי את העסקה כאילו אהיה חלק לגמרי בסיום הטיפולים.

שלום מאור אכן אין הסרת שער 100% ותוצה של כ 70% דילול היא אכן תוצאה רצויה המשך בטיפולים והתיעץ עם הצוות הרפואי ואו במנהל התחום בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר