מה עדיף?

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

18/04/2015 | 23:06 | מאת: מעיין

שלום רב ביתי בת 17.5 והיא רוצה להסיר שיער לצמיתות ברגליים, על הישבן, ומפשעות. אלו המקומות שהיא די שעירה בהם. אני ממש מתלבטת מטעמי בריאות.יש לי שתי שאלות: 1. האם זה נכון שבגילה עדיף אינפרא אדום? 2. זה לא מסוכן בריאותית? תודה לכם מראש.

הי מעיין מחקרים הראו שהשיטה היעלה ביותר והקצרה ביותר להסרת שער היא הסרת שער בלייזר נכון להיום לא ידוע על סכנות בריאותיות בהסרת שער בלייזר הייתי ממליץ לך להכנס יחד עם הבת לאחד מסניפי נאטורפיל 8844* לקבלת חו"ד יעוץ ובדיקה מהצוות הרפואי המיומן להכיר את מכשירי הלייזר המובילים כיום וגם להתנסות שהיה בהצלחה וחג עצמאות שמח

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר