הסרת שיער בלייזר ללא שיפור

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

10/04/2015 | 00:12 | מאת: צעיר

שלום רציתי להתייעץ לגבי הסרת שיער בלייזר, אחרי כמעט שנתיים של טיפולי הסרת שיער בלייזר באזור הידיים ומעל ל9 טיפולים בערך.. אני מסתכל ורואה שאין כמעט שיפור באורך ועובי השערה.. ורציתי להתייעץ מה אפשר לעשות הלאה? אני בן 23, עוד לבן, שיעור שחור ועבה באזור הידיים והכתפיים.. האם אני "עמיד לטיפול", מה הסיבות האפשריות מכך ומה אפשר לעשות? האם מכון הלייזר לא משתמש נכון במכשירים?

הי קשה כך להתרשם ולקבוע אי הצלחת טיפול בכל מקרה אחרי כ 9 טיפולים יש לראות שיפור גם אם לא תוצאה סופית אליך לבקש ביקורת עם המנהל הרפואי בחברה בה אתה מבצע את הטיפולים בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר