לייזר עצמות לחיים

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

01/04/2015 | 08:08 | מאת: דוד

שלום אני בן 22 ואחרי טיפול חמישי של הסרת שיער בלייזר בעצמות לחיים.רציתי לדעת אם זה תקין שאני כבר אחרי טיפול חמישי ועדיין לא גדלו לי מרווחי הטיפול וכל פעם זה חודשיים עד לגדילה חוזרת של השערות.בנוסף אני לא רואה כ"כ דילול של כמות השיער אומנם הוא נהיה עדין יותר וקטן.אשמח לתשובה בהקדם.תודה.

שלום דוד אין פה עניין של תקין,ע"פ התאור זה מקובל כל אחד מגיב אחרת ובקצב שלו במיוחד שאתה גם מתאר שינוי מסויים בהצלחה וחג שמח

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר