הסרת שיער

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

27/03/2015 | 16:49 | מאת: אור

שלום בן 26 הייתי בייעוץ להסרת שיער בגב ודילדול בכמה מקומות הייתה הצעת מחיר בסדר לדעתי..והיא הורידה לי את המחיר עוד היום אם הבטחה שלי לטפל במכון...עכשיו שהייתי אצלה בייעוץ התבאסתי לשמוע שאי אפשר להסיר שיער מהזרוע של הידיים כי זה שיער פלומתי ודק והורמונלי ורציתי לדעת מה את אומרת על זה אם היא צודקת..ואם יש טיפול אחר שיצליח להסיר שיער במקרה הזה ושלא יהיה לי שיעור יתר מהסרת שיער..תודה רבה

שלום אור אכן לרוב שער בשליש העליון של הזרוע הוא שער שעדיף לא לגעת בו חג שמח

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר