לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

22/03/2015 | 12:16 | מאת: ל ג

שלום! אני עושה טיפולי לייזר בפנים. המטפלת שמה את הלייזר לשניה בין הגבות כדי להוציא שם את השערות ומכיוון שהיא לא שמה לי משקפים אטומות נגד הלייזר ראיתי ממש הבזק חזק. חשוב לי לציין שהעיניים שלי היו עצומות ולא פקוחות. האם מה שהיא עשתה היה מסוכן? ואיך אדע שלא נגרם לי שום נזק לעיניים? והאם כשעושים לייזר באזור הצוואר והסנטר גם חובה לשים משקפיים?

הי יש להשתמש באמצעי מיגון בכל טיפולי הלייזר,משקפיים אטומות לאזור הפנים ומשקפיים יעודיות לשאר חלקי הגוף חג שמח

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר