בחירת מכון להסרת שיער

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

02/03/2015 | 14:07 | מאת: רון

היי, אני מעוניין בהסרת שיער באיזור החזה והבטן ודילול ברגליים. יש לי גוון עור יחיסית בהיר ושיער כהה. הייתי בכל אחד מארבעת המכונים הגדולים CARE ,אמריקן לייזר ,נאטורפיל ופרופורציה ויצאתי רק מבולבל יותר. ב CARE יש מגוון של מכשירי לייזר אבל אין פיקוח רפואי ב נאטורפיל יש רק לייטשיר וסופראנו והם נותנים 10 טיפולים ובפרופורציה יש רק לייטשיר אבל נותנים 12 טיפולים. אשמח לחוות דעת תודה

שלום רון לדעתי מומלץ לבצע בנאטורפיל החברה המובילה בארץ בצחום הסרת השער צוות רפואי מיומן ומקצועי,מבחר מכשירי לייזר שיכולים להתאים באופן אופטימלי למטופל שהיה בהצלחה חג פורים שמח

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר