המשך טיפול הסרת שיער באינפרא אדום

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

01/02/2015 | 09:27 | מאת: עינב

עשיתי 8 טיפולים להסרת שיער באיזור פי הטבעת באינפרא אדום (IPL) - החברה שבה הייתי עוזבת לדרום ולכן אין ביכולתי להגיע לשם יותר. רציתי לדעת האם יש אפשרות להמשיך טיפול כזה אצלכם? ואיך זה עובד? היא אמרה לי להמשיך באינפרא ולא לייזר כי השיער עצמו יחסית בהיר ואין הרבה.

שלום עינב ברשת הנאטורפיל 8844* מבצעים טיפולים רק באמצעות מכשירי לייזר מקצועיים ע"פ התאור שלך אין מקום יותר להמשך טיפולים שערות בודדות ובהירות במקום זה אינן ניתנות יותר להסרה שבוע טוב

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר