הסרת שיער בלייזר דלקת בזקיק השיערה

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

27/11/2014 | 13:12 | מאת: רעות

הי, לפני 4 ימים עשיתי את הטיפול בלייזר הרשאון שלי במפשעה ובבית השחי במכון מוכר, המכשיר היה קנדלה. יום אחרי הטיפול הופיעו אצלי בשני האזורים תופעות כגון: נפיחות, אדמומיות חזקה וגרד - נראה כתגובה חריגה לחלוטין. התקשרתי בבוקר למכון וביקשו שאגיע מיד, הגעתי, המטפלת נראתה מעט מופתעת ועדכנה אותי שנוצרה לי כנראה דלקת בזקיק השיערה כתגובה מעוצמת המכשיר, נתנה לי משחה למריחה ואמרה שפעם הבאה יעשו לי טסטים עם המכשירים האחרים על אזורים קטנים. מאחר ולא סמכתי עליהם מאותו הרגע פניתי לרופאת עור שעדכנה כי יש לי אכן דלקת די חריפה בזקיק השיערה וקבלתי משחה למריחה ואף כדורים. באותו היום קבלתי מייל בערב ממנהלת הסניף שהיא מחפשת אותי כל היום ללא הצלחה ובערב דברנו, היא עדכנה שזה חריג ובקשה שאשלח תמונות מאחר והם רוצים להתייעץ, וכמובן שתיצור איתי קשר בהקדם (זה עוד לא קרה). היתה לחלוטין תחושה שהם נלחצו מהמצב. אני קצת לא יודעת איך להתקדם עם זה, בפורומים כתוב שרופא צריך לבדוק אותך לפני הטיפול, לא בדק אותי רופא, אמרו לי שבמצגת הם מציינים שזה יכול לקרות אבל לא זכור לא לי ולא לבת דודה שלי שהיתה איתי שזה אכן הופיע, כמו כן זה לא מופיע על גבי הדפים שחתמתי. בנוסף לזה האם לא הגיוני לבצע טסט על אזור קטן לפני תחילת הטיפול אם יש יש אחוז אפילו קטן לתופעות כאלה? אני אחרי 3 ימים של טיפול, זה נראה נורא, מגרד עדיין, נראה כמו כתם אחד גדול ולא אסתטי. בקיצור אני מנסה להבין האם היתה פה רשלנות או שהם פעלו בדרך הנכונה? תודה מראש, רעות

שלום רעות ע"פ התאור שלך זה אכן פוליקוליטיס-דלקת בזקיק השערה להערכתי זה פחות מהטיפול עצמו ויותר מההיגינה של לפני ואחרי טיפול ולא פחות חשוב הגיינת המכשיר עצמו טסט במקרה זה לא היה מהווה אינדיקציה טוב עשית שפנית לרופא בקהילה וקיבלת טיפול מתאים. היייתי ממליץ להמשך,לגלח את איזור הטיפול לפחות יום קודם ולא ביום הטיפול לבצע ניקוי האזור בתחילת הטיפול עם פד גזה ומים,לוודא שהמכשיר עבר חיטוי ממש מולך ולאחר הטיפול להמנע מגירוי המקום,לא להצע פעילויות ספורט ולשמור על הגיינה יתרה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר