הסרת שיער - דילול

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

23/09/2014 | 22:59 | מאת: אוהד

שלום, יש לי כמה שאלות א. האם ניתן לבצע דילול שיראה גברי ואסתטי? בעבר פניתי לכללית אסתטיקה והם טענו שהלייזר לא יכול להשפיע על אורך השיערה, אלא רק על מספר השערות לאזור נתון, כך שבמידה והשערות ארוכות התוצאה לא תהיה טובה. ב. האם ניתן לבצע הסרת שיער בלייזר בשטח שבין קו הזיפים לבין העיניים? הדבר לא עלול להיות מסוכן בגלל הקרבה לעיניים?

שלום אוהד ניתן לבצע דילול שער,זה תלוי בך עד כמה אתה רוצה את הדילול הכנס לאחד מסניפי נאטורפיל 8844* לקבלת יעוץ איבחון וחו"ד ניתן לבצע טיפולים באיזור עצמות לחיים,עם ציוד מגן יעודי לטיפול ללא כל חשש לעיניים שנה טובה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר