נשירה אחרי לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

18/09/2014 | 11:17 | מאת: יאנה

שלום, לפני שלושה ימים עשיתי טיפול לייזר במכשיר לייט שיר דואט באזור ביקיני. כעת, שלושה ימים אחרי יצאו קוצים של שיער, חלקם כבר הגיעו לאורך של כשני מ"מ. זה נראה כרגע די דומה לאיך שזה נראה אחרי גילוח רגיל, כשאני נוגעת בשערות, הן מושרשות היטב, ז"א לא נראה כאילו הן עומדות לנשור. זהו טיפול שני שלי, את הטיפול הראשון עשיתי במכשיר לייזר שאינו דואט, נראה לי שאז השיערות נשרו כבר בימים הראשונים, ברגע שגדלו מספיק, כלומר הייתי נוגעת בהן קלות והן היו יוצאות. ייתכן שמשהו לא תקין כעת אחרי הטיפול השני? תודה רבה, יאנה

28/09/2014 | 08:07 | מאת: אלי

שלום יאנה בכל טיפול הגוף מגיב אחרת בכל מקרה יש לעקוב ולראות את קצב הצמיחה לאחר הטיפול ולהיות בקשר עם מנהלת הסניף שנה טובה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר